KSE-WINTERCONCERT

Vrijdag 13 december is het weer zo ver. Het Zwanentranenkoor geeft dan weer haar jaarlijkse, traditionele, Winterconcert in  de aula van de KSE in Etten-Leur. En, zoals de laatste jaren gebruikelijk, opnieuw met als gastkoor Het Westhoeks Mannenkoor (WMK) uit Klundert.

 

Het programma voor deze avond ziet er als volgt uit:

 

18.45 u. Deur van de KSE gaat open

 

19.30 u. Aanvang concert door gastkoor Het Zwanentranenkoor

 

20.05 u. Eerste optreden van het WMK

 

20.30 u. Pauze met gratis koffie of thee

 

21.00 u. Tweede optreden van het WMK

 

21.30 u. Tweede optreden van Het Zwanentranenkoor

 

Met tot slot een gezamenlijk optreden van beide koren onder leiding van Nanny Kramers, dirigente van Het Zwanentranenkoor.

 

 

 

Dit traditionele Winterconcert in de KSE belooft weer een spetterende avond te worden. Zoals bekend zingen de mannen van het WMK hun traditionele ‘ouwe getrouwe evergreens’ en Het Zwanentranenkoor zal een aantal van haar bekende nummers ten gehore brengen. Maar ook een aantal nieuwe liederen die onder leiding van haar nieuwe dirigent Nanny Kramers zijn ingestudeerd. Waaronder ook een verrassing, een lied, dat zeker voor en van het thuiskoor niet verwacht zal worden! Het beloofd dus weer een bijzondere avond te worden.

 

Zoals de supporters van Het Zwanentranenkoor gewend zijn, is ook deze avond weer gratis toegankelijk. En in de pauze kunt u genieten van een gratis kopje koffie of thee, dus u hoeft ook dan niet op ’n droogje te zitten!

 

Kom op tijd, want vol is vol en dat is de laatste jaren zo’n beetje gewoonte geworden: een volle aula van/in de KSE, aan de Stijn Streuvelslaan 42, in Etten-Leur.