TRANENDOEDAG.

Voor 15 september aanstaande is een activiteitencommissie doende om een gezellige dag te organiseren.

De commissie heeft deze dag TRANENDOEDAG genoemd. De finesses van de dag zijn nog niet volledig bekend, maar enkele belangrijke items van/over de dag zijn inmiddels al wel bekend gemaakt:

Waar:          Wijkgebouw De Linde, Wipakker 16, Etten-Leur;

Kosten:        Leden en donateurs €.7,50, Introcucees: €.10,=;

Tijd:             Van 13.00 tot 18.00 uur;

Programma: Een middag vol verrassingen!

De commissie heeft al wel bekend gemaakt ook een (korte) fietstocht in te plannen en wil weten of daar voldoen belangstelling voor is. Graag dus, als dat nog niet is gedaan, even melden of je mee wil fietsen. Bij slecht weer gaat die fietstocht vanzelfsprekend niet door en doe je automatisch mee met het binnenprogramma.

Aanmelden voor deze dag kan tot 9 september a.s.. Maar om voor de commissie de organisatie te vergemakkelijken wordt een snelle aanmelding op prijs gesteld. Stop daartoe het meldingsformulier, met het inschrijfgeld, in een enveloppe en stop die bij een van de commissieleden in de bus!

De leden van de activiteitencommissie zijn (op alfabetische volgorde):              Lia Goossens, Henk van Gurp, Marianne Hultermans, Annie Suykerbuyk en Jac Suykerbuyk.

De commissie hoopt op een grootse opkomst!