ZOMERCONCERT ZWANENTRANENKOOR.

 

Op woensdag 26 juni aanstaande houdt het ZWANENTRANENKOOR weer haar traditionele ZOMERCONCERT. Ook dit jaar weer in haar thuishonk ’t TURFSCHIP in Etten-Leur-Noord. Nieuw dit jaar (voor beide partijen best wel een beetje spannend) is, dat dit concert voor het eerst onder leiding zal staan van de nieuwe koordirigent. Nanny Kramer is sedert enkele maanden nu bezig als opvolgster van Kees van Vugt. Kees is gestopt met zijn dirigeerwerkzaamheden en er is uitgebreid afscheid van hem genomen. Nanny is nu dus bezig om het te zingen repertoire voor dit jaarlijkse ZOMERCONCERT te oefenen op de wekelijkse repetities op de woensdagavond. Dat is voor de leden soms wel weer wat aanpassen, want de liederen ‘moeten’ natuurlijk nu op háár manier gezongen gaan worden. Elke dirigent heeft immers zijn of haar eigen stijl van werken en interpreteren van de  arrangementen. Dat wordt straks voor de zangeressen, zangers, accordeonisten én dirigent een mooie manier om te laten horen en zien hoe het er nu voor staat met het Zwanentranenkoor. Het koor heeft er alle vertrouwen in dat het goed zal gaan en voor u, als toehoorder/trouwe supporter, wordt het een kans om te komen horen hoe dat in de praktijk ‘hoort’!

U kunt dus in uw agenda noteren: ZOMERCONCERT, woensdag 26 juni, 20.00 uur in ’t Turfschip (deur open vanaf 19.30 uur).

Na dit zomerconcert staan vooralsnog op de agenda optredens op 28 september KOM in Oosterhout en op 12 oktober het Smartlappenfestival in Tiel. Belangrijk om zeker ook in uw agenda te noteren is de datum van het jaarlijkse (in Etten-Leur en omgeving ‘wereldberoemde’) WINTERCONCERT in de KSE in Etten-Leur. Dit mag u natuurlijk helemaal niet missen!

Voor het overige houdt het koor u natuurlijk waar nodig tijdig op de hoogte van optredens, bijzonderheden of anderszins belangrijke items van, voor en over het ZWANENTRANENKOOR.