WINTERCONCERT I.S.M. HET WMK.

Op vrijdag 7 december aanstaande verzorgt het ZWANENTRANENKOOR weer haar jaarlijkse WINTERCONCERT. Ook dit jaar weer in de KSE aan de Stijn Streuvelslaan in Etten-Leur. En: ook dit jaar weer in samenwerking met het WESTHOEKS MANNENKOOR (WMK) uit Klundert. Beide koren staan onder leiding van dirigent/arrangeur Kees van Vugt.

 

Dit traditionele winterconcert van het ZWANENTRANENKOOR in de KSE, zal ook dit jaar weer bestaan uit een aantal nieuwe sfeerliederen, oude(re) evergreens en enkele mooie Kerstliederen. De nieuwe liedjes zijn ook nu weer gearrangeerd door Kees van Vugt, die er telkens in slaagt om bekende Nederlandstalige liedjes in een nieuw koor-jasje te steken voor het ZWANENTRANENKOOR. U zult als toehoorders ook nu weer merken dat het Etten-Leurse koor die liederen steeds weer in een mooie meerstemmige vorm weet te brengen. Bij de vorige optredens, elders in Brabant, zijn enkele van die nieuwe liederen uitgeprobeerd en door het publiek heel enthousiast ontvangen!

 

Ook het WMK zal er weer voor zorgen dat u niet stil op uw KSE-stoel zult kunnen blijven zitten. Want dit Klundertse koor brengt opnieuw een aantal (Engelstalige) liedjes uit ‘onze jeugd’ van de idolen van weleer! Zoals de vaste bezoekers van dit Winterconcert de laatste jaren gewend zijn worden die liederen vol enthousiasme ten gehore gebracht en zal het publiek nopen tot direct meezingen en meedeinen, zo aanstekelijk zijn die WMK-liederen.

 

Op het einde van deze muzikale verrassing zullen beide koren nog gezamenlijk een paar Kerst-/Winterliederen ten gehore brengen. Het belooft dus opnieuw een bijzondere concertavond te worden, die u niet mag missen.

 

De avond in de KSE begint om 19.30 uur (en niet om 20.00 u., zoals abusievelijk eerder gemeld) en zal omstreeks 22.00 uur ten einde komen. De toegang is, zoals u gewend bent van het ZWANENTRANENKOOR, gratis toegankelijk. In de pauze wordt een gratis kopje thee of koffie geserveerd met wat lekkers er bij.

 

De deur van de KSE gaat om 19.00 uur open. KOM OP TIJD, want VOL-IS-VOL!!