ZWANENTRANENKOOR BIJ "KOM" IN OOSTERHOUT.

Zaterdag jongstleden was het Zwanentranenkoor uitgenodigd om deel te nemen aan het “Korenfestival KOM” in Oosterhout.

 

In het hele centrum van Oosterhout waren podia ingericht. Voor café’s, winkels, voor de passage, op de markt, noem maar op: Er stond een overdekt podium.

 

Hoewel dikwijls kleine, ’t was nogal eens opschuiven om allemaal op zo’n podium te passen, ze waren goed gekozen. Goed bereikbaar, genoeg plaats voor het publiek,

 

Maar soms ook nog voor doorgaand (auto-)verkeer…

 

’t Werd gezellig, er werd door de diverse koren een gevarieerd programma gebracht: shantymuziek, smartlappen, luistermuziek, pop, musical, van alles wat dus. Voor het publiek dus een genot om te zien en te beluisteren.

 

Het Zwanentranenkoor kweet zich weer goed van haar taak. Onder leiding van dirigent Kees van Vugt werd een (door de repertoire commissie samengesteld) programma afgewerkt, dat door de luisteraars werd gewaardeerd met leuke reacties en applaus. Ook de nieuwe outfit ( “Hé, hebben jullie nieuwe kleren?”) werd hooglijk gewaardeerd. Kortom er werd weer een mooi optreden door Het Zwanentranenkoor verzorgd.

 

Nu even pauze voor de koorleden. Hoewel, er moet natuurlijk wel gerepeteerd worden voor de volgende optredens: 5 november in Klein Zundert en op 17 december in Achtmaal. En (noteer alvast in uw agenda) op 7 december het jaarlijkse WINTERCONCERT IN DE KSE in Etten-Leur.  Ook dit winterconcert weer in samenwerking met het  Westhoeks MannenKoor (WMK) uit Klundert, ook onder leiding van Kees van Vugt.

 

Hoe het verdere programma van Het Zwanentranenkoor er uit gaat zien daarvan wordt u vanzelfsprekend t.z.t. weer nader op de hoogte gehouden.