ZOMERCONCERT.

Woensdag 29 augustus aanstaande presenteren wij weer ons (door trieste omstandigheden enigszins verlate) traditionele ZOMERCONCERT.

Dit concert zal worden gehouden in ons thuishonk HET TURFSCHIP aan de Schipperstraat in Etten-Leur-Noord.

Het concert begint om 20.00 uur (deur open om 19.30 uur) en zal om ongeveer 22.00 uur worden afgesloten.

Nieuw bij dit concert zal zijn dat de leden, 25 door de repertoirecommissie geselecteerde liederen, in hun concertmap hebben moeten steken. Die worden dan niet allemáál gezongen, maar afhankelijk van de sfeer óp en ‘de vorm’ ván de avond zal dirigent Kees van Vugt per moment bepalen welk volgend lied zal worden gepresenteerd. Bij de 25 liedjes in die zwarte concertmappen, zitten vrijwel alle nieuwe liedjes van het afgelopen jaar. Al deze nieuwe songs zijn door de dirigent in een nieuw jasje gestoken/nieuw gearrangeerd. Het is dus voor het publiek in alle opzichten een verrassing, maar ook voor de zangeressen, zangers en accordeonisten toch wel een beetje spannend. Wat gaan we zingen, hoe zal het publiek hier op reageren, en zijn we goed ‘in vorm’ om die nieuwe liedjes voor het eerst ten gehore te brengen…

Nieuw is ook dat wij ons voor het eerst presenteren in onze nieuwe outfit! Vorig jaar bestond het koor twintig jaar, en tijdens het jubileumjaar is besloten om nieuwe kleding aan te schaffen en die dan tijdens het Zomerconcert van 2018 te gaan presenteren. En nu is het dus zover! Ook spannend voor ons en ook spannend voor u als supporter en/of donateur. Wij, de leden van Het Zwanentranenkoor, zijn benieuwd wat u er van zult vinden!

Komt u ook? En komt u dan wél op tijd? Want in de zaal mogen (volgens brandweervoorschriften) maar een x-aantal mensen binnen, en VOL IS VOL!!