ZWANENTRANENKOOR-FIETSTOCHT op zondag 23 september.

Heeft u, lid, partner of donateur, zich al opgegeven voor onze Zwanentranenkoor-fietstocht!?

Dat kan nog! We kunnen nog wel wat deelnemers gebruiken, want de inschrijving blijft wat achter bij onze verwachtingen!

De tocht die wij uitgezet hebben is zo’n 22 km lang, dus niet té lang denken wij. En: er zijn géén zandpaadjes in de route opgenomen, dus dáár hoeft u het niet voor te laten. We starten vanuit het Strooienhuis waar we ook weer terugkomen. De route voert langs mooie landelijke weggetjes met voldoende ‘rust’-mogelijkheden als terrasjes…

Na terugkomst hebben de organisatoren gezorgd voor wat lekkers te eten, zodat na de fietstocht de lege magen terdege gevuld kunnen worden. Dáár hoeft u het dus niet voor te laten!

Dus: had u zich vergeten op te geven: dat kan nog tot en met de eerste repetitieavond, a.s. woensdag 22 augustus.

ZEGT HET VOORT, ZEGT HET VOORT!!

De organisatoren, Cees, Giel en René.