ZWANENTRANENKOOR NAAR DONGEN

Zondag 8 april aanstaande, ‘s-middags vanaf 13.00 uur, vind in Dongen het VOORJAARSCONCERT plaats van het plaatselijke koor “Zin in Zang’.

Aan dit concert doen dit jaar, naast het organiserende koor, ook Het Zwanentranenkoor en het Prinsenbeekse koor “Beekse Smart” mee.

De optredens beginnen zo rond 13.00 uur. Elk koor treedt tweemaal een half uur op en de middag wordt afgesloten met een gezamenlijk optreden rond 17.30 uur.

De optredens vinden plaats bij “ ’t Maoske “, aan de Middelstraat 24 in De Moer.

Supporters en donateurs zijn natuurlijk weer van harte welkom bij dit optreden. De voorjaarsconcerten die vorige jaren werden georganiseerd door ‘Zin in Zang’ hebben bewezen dat een bezoek aan deze concerten een gezellige middag betekenen. Uw bezoek zal het waard zijn want ook nu beloofd het weer een mooie middag te worden. 

 

Voorts staan voor Het Zwanentranenkoor nog de volgende optredens ingepland:

Hemelvaartsdag, 10 mei, per bus, naar Groesbeek,

Zaterdag 26 mei naar Klundert,

Zaterdag 2 juni, ook per bus, naar Middelburg,

en

Zaterdag 29 september naar Oosterhout.

Afgelopen week kwamen weer een paar aanvragen voor optredens binnen, maar daarover later, als de boekingen definitief geworden zijn, meer nieuws.

U ziet het, het programma van Het Zwanentranenkoor begint weer lekker te vullen.

Tevens is het koor bezig met het instuderen van een aantal nieuwe nummers. Voor deze nieuwe nummers is gekozen naar aanleiding van een enquete die onder de leden is gehouden. De koorleden hebben eind vorige jaar/begin dit jaar een aantal liederen op kunnen geven waarvan zij vonden dat die op het repertoire zouden moeten kunnen komen. Hierbij is door de Repertoirecommissie de stelling ‘meeste stemmen gelden’ toegepast, en zodoende zijn inmiddels al drie nieuwe liederen op het repertoire opgenomen. En er komen er nog meer…

U ziet ook Het Zwanentranenkoor is vernieuwend bezig en ziet de toekomst vol vertrouwen tegemoet!