ZWANENTRANENKOOR'PROGRAMMA.2018.

Voor het Zwanentranenkoor gaat het nieuwe jaar nu weer écht beginnen.

De eerste boekingen komen binnen, de eerste optredens staan al weer gepland. Hoewel, i.v.m. carnaval, twee repetities in februari (7 en 14) niet doorgaan omdat thuishonk Het Turfschip dan gesloten, is zijn de voorbereidingen al in volle gang.

Het eerste optreden staat vast op zondag 8 april in Dongen. Vervolgens gaat het koor per bus naar Groesbeek (op Hemelvaartdag, donderdag 10 mei). Dan volgt zaterdag 26 mei het inmiddels traditionele optreden in Klundert. Voorts zijn leden en aanhang blij dat ze ook weer voor het ‘Middelburgs Volkoren’ zijn ingeloot, want daar treedt het koor op zaterdag 2 juni voor het voetlicht. En voorlopig staat als laatste het optreden in Oosterhout, op zaterdag 29 september, ingeboekt.

Van meer huishoudelijke aard is het feit dat de Jaarvergadering er aan komt. Woensdag 28 februari is dus ook geen repetitie, maar zullen leden en donateurs het alleen maar gaan hebben over de agendapunten die op stapel staan.

Voor u als liefhebbers en donateurs belangrijk om genoemde data in uw agenda aan te tekenen!