JUBILEUMCONCERT

Jubileumconcert

Voor dit concert heeft de Repertoirecommissie van het koor weer een heel mooi programma samengesteld. Op deze concertavond zullen voornamelijk liederen ten gehore worden gebracht worden die door dirigent Kees van Vugt zijn gearrangeerd of oudere liedjes die door hem van ‘een nieuw jasje’ zijn voorzien. Er zullen, i.v.m. de naderende kersttijd, ook een paar kerstliederen ten gehore gebracht worden.

De jubileumcommissie van het Zwanentranenkoor heeft in de loop van dit jaar diverse activiteiten op stapel gezet om de saamhorigheid van het koor te benadrukken. Dat varieerde van een gezellige fietstocht tot een knutseldag en een paar gezellige en lekkere etentjes. Voor dit alles, en voor de organisatie van dit afsluitende Jubileumconcert is een compliment aan de commissie zeer zeker op zijn plaats.

Het Zwanentranenkoor verwacht een grote opkomst dus als u wilt komen luisteren: zorg dat je op tijd komt, want vol-is-vol!