ZWANENTRANENKOOR NIEUWS.

Het Zwanentranenkoor heeft het jubileumjaar voor de leden en donateurs afgelopen zondag afgesloten met een feestelijke fietstocht vanuit en heerlijk een diner in De Turfvaart.

De jubileumcommissie heeft, in dit 20-ste bestaansjaar van het koor, diverse activiteiten georganiseerd om de verbondenheid van leden en donateurs te benadrukken.

Alle feestelijke activiteiten van dit jaar stonden namelijk in het teken van verbondenheid met elkaar, het één familiegevoel benadrukken dus. De Jubileumcommissie verdiend voor het op een voortreffelijke wijze organiseren van dit alles een waar, openlijk, compliment!

Deze fietstocht en diner waren dan wel een afsluiting voor leden en donateurs, maar de echte afsluiting van het jubileumjaar komt pas op zaterdag 9 december aanstaande: HET JUBILEUMCONCERT! Op die zaterdag zal in de KSE aan de Stijn Streuvelslaan in Etten-Leur een groots concert worden gegeven voor alle supporters van Het Zwanentranenkoor. Méér info over dit grootse  Jubileumconcert volgt natuurlijk t.z.t.. U als supporter van het Nederlandstalig levenslied moet dus in uw agenda deze datum vastleggen, want anders heeft u straks écht wat gemist!

Het Zwanentranenkoor houdt u, waar nodig, nog nader op de hoogte.